Autorulote

Perfecte pentru cei mai exigenți călători

Să vedem!

Modele

GLOBE‑TRAVELLER FLOOR PLANS

XS

French bed, 599 cm long

X

French bed, 636 cm long

ZS

Double bed, 599 cm long

Z

Double bed, 636 cm long

Voyager Series

Voyager XS

Detalii

Voyager X

Detalii

Voyager ZS

Detalii

Voyager Z

Detalii

Pathfinder Series

Pathfinder XS

Detalii

Pathfinder X

Detalii

Pathfinder Z

Detalii

Explorer Series

Explorer XS

Detalii

Explorer X

Detalii

Explorer Z

Detalii

Active

Active ZS

Detalii

Challenge Series

Challenge XS

Detalii

Challenge X

Detalii

Challenge Z

Detalii

Ce face Camper vans-urile noastre speciale?

Autorulote Globe Traveller

4 locuri și 4 paturi

Toate Camper vans Globe-Traveler oferă patru locuri cu centuri de siguranță în 3 puncte. Paturile mari și confortabile în spate sunt potrivite pentru doi adulți. În seriile Voyager și Pathfinder, a fost creat un pat suplimentar în partea superioară a patului, care a avut în vedere doi copii sau adolescenți.

Super High Roof

Cu modificarea suplimentară a acoperișului, modelele Voyager sunt de 3 metri înălțime. Înăuntru, distanța de la distanță este de 210 cm în dinette și 195 cm în partea din spate a zonei de locuit.

Ușă de acces la spațiu depozitare modificată

Ușile standard ale vanului au fost înlocuite cu un perete compozit ușor, dând spațiu suplimentar interior. Un capac mare oferă un acces confortabil la garaj. Pentru siguranță, funcționează cu un sistem de închidere centralizată

Complet izolate

Ppodea dublă în zona de locuit întregă, combinată cu o izolare decentă, face ca aceste van-uri să fie cu adevărat izolate. Acestea pot fi folosite pe tot parcursul anului fără a vă îngrijora de temperaturile de îngheț.

Autorulote Globe Traveller

Perfecte pentru cei mai exigenți călători

Acoperișuri modificate

Ca urmare a modificării suplimentare a acoperișului, în interior a fost montat un pat extensibil. Când se coboară, se mai poate folosi dinette. Toate modelele Voyager și Pathfinder cu această adaptare a acoperișului sunt de 3 metri înălțime. În plus, distanța dintre podea și tavan este de 210 cm în dinette și 195 cm în partea din spate a zonei de locuit.

Ușă de acces la spațiu depozitare modificată

Ușile standard ale vanului au fost înlocuite cu un perete compozit ușor, dând spațiu suplimentar interior. Lungimea utilă a podelei a fost extinsă cu încă 12 cm. Un capac mare oferă un acces confortabil la garaj. Pentru siguranță, funcționează cu un sistem de închidere centralizată. Veți găsi această modificare în seria Voyager și Active ZS.

Pat pliabil în jos

Paturile rabatabile / pliabil în jos sunt echipamente standard în toate modelele Pathfinder și Voyager. Acest sistem unic evocă multe emoții pozitive printre cei care o văd. Ceea ce arată la prima vedere un dulap poate fi transformat cu ușurință într-un pat relativ mare (187 x 134 cm), iar încă mai puteți folosi zona de masa atunci când patul este în jos. În plus, se îndoaie și se desfășoară fără efort.

Uși glisante interne

Confidențialitatea este deosebit de importantă pentru familiile care călătoresc cu copiii. Crearea acestui "pic de intimitate" pe o suprafață relativ mică este o provocare. În toate seriile, modelele marcate cu litera X și Voyager XS, sunt echipate cu ușă glisantă internă. În timpul zilei rămân aproape invizibile. Noaptea închid dormitorul separându-l de partea din față a zonei de locuit.

Versiune "biciclete"

O soluție apreciată de cicliștii entuziaști. O versiune "biciclete" ca opțiune, disponibilă în modelele Pathfinder și Explorer Z, permite transportul a două biciclete în interiorul garajului. Pentru încărcarea și descărcarea ușoară, a fost instalat suportul slide-out.

Podea dublă

Suprastructurile super-înalte ale panourilor de acoperiș, reprezintă baza pentru seria Voyager, Pathfinder și Explorer pentru a obține conversii cu adevărat ierarhizate. O podea dublă în zona de locuit, cu o izolație adecvată, permite folosirea acestor RV-uri pe tot parcursul anului.