Remorci, rulote comerciale, autorulote
 
Rulote de inchiriat si de vinzare
Cateva cuvinta despre firma VANUVA Rulote si autorulote de vanzare Autorulote Toalete pentru rulote Pagina de contat VANUVA Harta Site
Accesorii pentru rulote si autorulote
TOALETE PORTABILE CU JET DE APA "THETFORD PORTA POTTI"
 
 

TOALETA VOASTRA PERSONALA ORIUNDE SI ORICÂND
Cautati o toaleta portabila comfortabila, practica si durabila? Thetford a dezvoltat noi modele de toalete portabile si lichide pentru toaleta în ultimii patruzeci de ani. Din acest motiv, putem spune cu încredere ca suntem adevarati specialisti. Thetford are solutia si pentru voi: Porta Potti - o toaleta portabila ce nu trebuie conectata la un sistem de canalizare/drenaj sau la un sistem de alimentare cu apa.

O LARGA FOLOSIRE
Datorita faptului ca toaletele sunt compacte, usoare si usor de folosit, Porta Potti sunt des folosite în caravane, autorulote, barci, remorci demontabile si chiar case de vacanta. Dar aceste toalete mobile sunt de ajutor si în timpul renovarilor, sau doar ca o a doua toaleta. Porta Potti este usor de transportat si poate fi asezata oriunde.

CALITATE EXCEPTIONALA
Suntem foarte atenti la calitate. Astfel, va asiguram ca Porta Potti va va însoti pentru multi ani de acum încolo, fara nici o problema. Porta Potti sunt facute din plastic durabil si, în combinatie cu formele rotunde, rezulta o toaleta usor de curatat si de întretinut. Chiar mai mult, toaletele portabile au trasaturi inovatoare, pentru a optimiza confortul si a le face usor de folosit.

DOUA PARTI PENTRU O UTILIZARE MAI BUNA
Porta Potti este alcatuit din doua parti. Partea de sus este alcatuita dintr-un rezervor cu apa, un vas de toaleta cu capac detasabil. Partea de jos contine rezervorul de deseuri. Aceste doua parti se pot atasa si detasa usor, folosind o maneta din spatele toaletei. În acest fel, rezervorul de deseuri poate fi golit si curatat într-un mod igienic.

USOR DE DOZAT
Dozarea lichidului de toaleta în rezervorul de deseuri este simplu de facut - prin deversor. Dozarea lichidului poate fi facuta direct prin partea de sus a rezervorului cu apa.

DEVERSOR INTEGRAT
Toate modelele au un deversor integrat, facând evacuarea foarte simpla. Nu este nevoie sa detasati partile si sa le curatati separat.

SUPAPA PENTRU GOLIREA FARA STROPIRE
Rezervorul cu apa are o supapa. Prin apasarea acesteia, în timpul golirii rezervorului, se evita stropirea.

INDICATORUL DE NIVEL - ASTFEL STITI EXACT CÂND TREBUIE GOLIT REZERVORUL
Porta Pottis, cu exceptia modelelor 145 si 165, sunt echipate cu un indicator de nivel. Astfel, sunteti avertizat din timp când rezervorul de deseuri trebuie golit.

ALEGEREA SISTEMULUI DE TRAS APA
Diferitele modele Porta Potti au o varietate de sisteme de tras apa:

 • o pompa manuala cu burduf
 • o pompa manuala, usor de folosit, ce asigura un jet puternic de apa
 • un sistem electric de lux de tras apa. Sase baterii AA 1,5 V sunt suficiente pentru 500-700 utilizari.

  În concluzie, exista un model pentru fiecare!ADITIVI SPECIALI PENTRU TOALETA SI HÂRTIA IGIENICA
Pentru a asigura o functionalitate eficienta si o performata optima a sistemului de toaleta portabila, Thetford ofera hârtie igienica si aditivi speciali. Acesti aditivi elimina mirosurile neplacute, nu permite formarea gazelor si pastreaza interiorul rezervorului curat. Acestia ajuta la descompunerea partilor solide din rezervorul de deseuri, prevenind astfel blocajele din timpul evacuarii. Aqua Soft contribuie si ea - aceasta hârtie igienica speciala se dizolva în rezervorul de deseuri, nu se lipeste, si nu avariaza rezervorul. Gama de aditivi disponibili poate varia de la o tara la alta.

SERVICE THETFORD
Service-ul Thetford consta în asistenta intensiva prin punctele de vânzare, centre service autorizate si pagina web Thetford, pe care o puteti vizita oricând, daca aveti nevoie de sfaturi în legatura cu produsele Thetford. Bineînteles, ne puteti contacta direct, de asemenea.

AVANTAJELE PORTA POTTI THETFORD:

 • Gama completa
 • Deversor integrat
 • Buton pentru supapa împotriva stropirii
 • Durabil si practic
 • Calitate buna dobândita datorita experientei în produse sanitare portabile
 • Retea europeana de service si vânzari
 • Gama larga de aditivi si hârtie igienica Thetford

Accesorii pentru rulote, autorulote de la
 
Sc. VANUVA Srl. - Oradea, Bihor, Romania
Tel/Fax: +40-359-180-979, Mail: info@vanuva.ro